Over Irene

“Song writing is a weird game”- Keith Richards.

Irene vindt het niet zozeer belangrijk waar ze vandaan komt. Ze is gefocust op wat voor haar ligt om de essentie van muziek keer op keer te kunnen herleven.

De essentie van haar liedjes en de manier waarop deze worden uitgevoerd komen voort uit puurheid. Het palet wordt door haar vormgegeven in samenwerking met bevriende muzikanten die elk hun talent hebben, waardoor een getalenteerd en flexibel artistiek netwerk is ontstaan. Hierdoor kan de samenstelling worden afgestemd naar de gevraagde situatie. De verschillende artistieke componenten worden verbonden door muziek. De belangrijkste ingrediënten zijn emotie, intensiteit, puurheid en eerlijkheid. In de N8W8, in Kinda Blue, alleen, altijd.

M!N! Muziek is een voortvloeisel van twee passies die Irene al van jongs af aan heeft, namelijk: kinderen én muziek. Als gediplomeerde onderwijzeres geeft zij haar ambitie vorm in muzieklessen voor kinderen al vanaf 6 maanden. De lessen en liedjes zijn door haar ontwikkeld en geschreven, zodat ze aansluiten bij deze zeer jonge doelgroep en vooral ook de ouders/begeleiders stimuleert dit thuis uit te bouwen.

“Keep a song in your heart and the truth on your tongue” – Eric Bibb