Referenties

Een papa over M!N! Muziek: “Het is gaaf om te zien dat mijn kind van 6 maanden al zijn eigen voorkeur heeft van instrumentjes. Hij vindt alles leuk, maar hij heeft twee echte favorieten: de woodpecker en de tamboerijn.”
Een oma over M!N! Muziek: “Ik vind het mooi dat er blijdschap wordt overgebracht op de kinderen. De muzieklessen dragen zeker positief bij aan de band met mijn kleinkind.”
Een mama over M!N! Muziek: “Jammer dat de reeks al is afgelopen. Mijn dochter heeft echt zin om te gaan. “Rombombom!” zegt ze dan.”
Een mama over M!N! Muziek: “Tijdens de les zit mijn zoontje stil en neemt hij alles in zich op. Thuis hoor ik hem daarna allerlei nieuwe dingen zingen op zijn eigen manier.”
Een oma over M!N! Muziek: “Als ik de liedjes bij ons thuis zing, dan herkent mijn kleinzoon ze en reageert hij enthousiast.”
Een mama over M!N! Muziek: “Eerst reageerde mijn zoontje niet zo sterk op muziek, maar als ik nu een winkel in loop en hij hoort de radio, dan begint hij meteen op zijn manier te zingen en te dansen!”
Een opa over M!N! Muziek: “Ik zie dat mijn kleinkind nu ineens reageert op muziek. Hij gaat dan staan en klappen. Dat deed hij daarvoor niet.”